HEARING: PROPOSED PLAN CHANGE 13

HEARING DATE: 16 JUNE 2021

Hearing Panel	
Chairman	Commissioner Michael Lester

Council attendees	
Hearing Panel support	Tony Quickfall
Hearing Secretary	Jenny Nemaia
Planner	Hayley Thomas
Planner support	Jo Cook-Munro

Site visit	Attendees
15 June 2021	Hearing Panel
	Hearing Secretary
	Hearing Panel Support

Please note:

- 1. The order of the hearing procedure may vary at the discretion of the Chair.
- 2. The submitter's expert witnesses may not present in the order indicated but within the timeframe allocated for the submitter.
- 3. **Cross examination is not permitted at any stage of the Hearing.** All questions or requests for points of clarification should be directed to the Chair who, at their discretion, may seek an answer from the appropriate person.

HEARING: PROPOSED PLAN CHANGE 13

SCHEDULE	SPEAKER	INFORMATION		TIMING				
10.00am	Chairman	Covers housekeepii	ng matters	5 minutes				
		Calls the application	1					
		Declares the Hearing open						
		· -	s present to identify themselves, stating application and any time constraints.					
		Addresses any legal	or procedural matters.					
Council staff	Council staff will state why the application is in front of the panel (being the key issues in contention)							
10.05am	Hayley Thomas		Planner	5 minutes				
The Submitt	ers and/or their A	gent and any Expert	Witnesses will present their case					
10.10am	Jim Mylchreest		Jim Mylchreest	10 minutes				
10.20am	Summerset Villages (Cambridge) Ltd		Craig McGarr (via Zoom)	10 minutes				
10.30 am	Raymond E Talbot		Ray Talbot	20 minutes				
10.50am	Papamoa TA Limited Partnership		Charlotte Muggeridge, Tracey Morse and Bronwyn Rhynd	20 minutes				
11.10am	TA Projects Limited		Craig Shearer (via Zoom)	10 minutes				
11.20am	Benjamin Jay Frost		Ben Frost	10 minutes				
11.30am	JL Hattwell & ML Johnston		Charlotte Muggeridge, Tracey Morse and Sean Haynes	20 minutes				
11.50am	3MS of Cambridge Partnership Ltd		Abbie Fowler	10 minutes				
12.00pm	Fire and Emergency NZ		Craig Sharman & George Jensen	10 minutes				
12.10pm	Kotare Properties Ltd		Kathryn Drew	20 minutes				
12.30pm	Lunch break							
1.00pm	Geoff Maunsell		Christina Walker, Judith Makinson and Geoff Maunsell	10 minutes				
1.10pm	Coombes Farms Ltd/C&C Coombes		Kathryn Drew	20 minutes				
1.30pm	Gregory McCarthy		Greg McCarthy	10 minutes				
1.40pm	Heritage NZ		Carolyn McAlley and Eleanor Sturrock (via Zoom)	20 minutes				
2.00pm	Cambridge Moto	cross	Jude Eades	10 minutes				
	Cambridge Moto	rcycle Club	Loren Stockley					
Council will now respond to the evidence presented								
2.10pm	Hayley Thomas plus any technical experts as required.							
The Chair will either adjourn or close the Hearing								

HEARING: PROPOSED PLAN CHANGE 13